Published On: joi, Aug 1st, 2013

Horoscopul lunii august

Share This
Tags

horoscop_2013_52594700Berbec

Pana pe 21 ale lunii se intrezaresc distractii, intalniri amoroase, dar si relatii apropiate cu copiii. Veselia este la cote inalte, insa fii prudent. Persoana iubita iti poate pune bete in roate cand te astepti mai putin, in special dupa 29 august. In preajma datei de 7 august se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul Leului, aspect ce iti aduce o noua etapa sentimentala. Poate fi vorba despre o noua idila sau daca esti deja implicat intr-o relatie, aceasta se poate imbunatati substantial. In a doua parte a lunii se recomanda prudenta la capitolul sanatate. Vizate sunt sistemul digestiv si picioarele, mai ales talpile. Consultatiile si analizele medicale pot fi frecvente. Se pare ca vei avea multe de facut la serviciu, chiar daca pentru unii este inca vacanta. Ori iti iei de lucru acasa, ori sefii iti solicita prezenta si eforturile mai mult decat de obicei. Rezerva-ti momente regulate de odihna. Dupa 17 august, relatiile parteneriale se imbunatatesc, existand posibilitatea aparitiei unor colaborari noi sau, in functie de situatie, chiar poate aparea o cerere in casatorie. Pe 21 august se va forma aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului, creandu-ti efecte in relatiile cu prietenii si protectorii. De unii prieteni te vei desparti fie in urma unor discutii aprinse legate de bani si bunuri, fie datorita schimbarii perceptiei tale despre lume si viata.

Taur

In prima parte a lunii se intrezareste armonie si voie buna in casa si familie. Perioada este favorabila reamenajarilor interioare, curateniilor generale sau achizitionarii unei case sau unui teren. De asemenea, relatiile cu membrii familiei sunt armonioase si se poate cadea la pace pe marginea oricarui subiect. Insa dupa 29 august fii prudent, pentru ca exista riscul aparitiei unor conflicte greu de controlat. In preajma datei de 7 august se va forma aspectul de Luna noua in Semnul Leului, aducandu-ti o noua etapa la capitolul familial. Poate fi vorba chiar de o mutare temporara intr-un alt spatiu locativ, intr-un alt oras sau intr-o alta tara. In a doua parte a lunii vor fi momente favorabile recreerii si dialogurilor bune cu persoana iubita sau cu copiii. Relatiile cu cei dragi se vor imbunatati. Evita implicarea excesiva in viata celor apropiati. Dupa 17 august, sanatatea capata influxuri bune, insa problemele de fond, in special cele care vizeza segmentele capului, vor persista in surdina. Vei fi tentat sa lucrezi mai mult la serviciu sau pentru locul de munca actual, chiar daca toata lumea se afla in vacanta. Pe 21 august se va forma aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului, marcandu-ti un final de etapa profesionala. Poti fi indepartat dintr-o functie de conducere, se poate restrange activitatea de la serviciu sau sefii care te sustineau pana acum isi vor retrage sustinerea.

 Gemeni

Pana pe 21 august sunt favorizate calatoriile pe distante scurte alaturi de prietenii apropiati sau de rude. Intalnirile si dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, iar sfaturile si povestile tale vor fi ascultate cu mult interes. Pe 7 august se va forma aspectul de Luna noua in Semnul Leului, aspect ce iti aduce fie un succes de natura intelectuala, fie relatii noi si de buna calitate cu oameni deosebiti. De asemenea, astrele iti sustin instruirea personala, indemnandu-te sa parcurgi un program educativ. Procesele de invatare-evaluare sunt bine aspectate, asa incat poti sustine cu succes examene, probe sau interviuri. Relatiile cu membrii familiei sunt bune, iar dialogurile cu acestia iti vor aduce lamuriri importante legate de neamul din care provii. Pe de alta parte iti poti imbunatati conditiile de trai din spatiul locativ sau chiar te poti orienta catre o noua locuinta. Relatiile cu cei aflati peste hotare vor cunoaste revigorari, datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Varsatorului pe 21 august. Totodata se pot ivi calatorii indepartate, fie in scop turistic, fie in scop profesional. Astrele iti sugereaza sa iti schimbi filozofia de viata si sa fii mai deschis catre divinitate si implicatiile ei in viata cotidiana.

 Rac

Esti combativ, ai multa energie si dorinta de a te implica in mai multe treburi deodata. Pana pe 8 august iti sunt sustinute demersurile intelectuale si cele legate de semnarea documentelor profesionale. Capitolul financiar se imbunatateste vizibil. Astfel este posibil sa primesti sume importante de bani din munca ta desfasurata in cadrul unui loc de munca. De asemenea ti se pot deschide culoare noi de castig, fie prin aparitia unui nou loc de munca, fie prin diversificarea activitatii pe care o desfasori la actualul loc de munca. Posibilitatile financiare descrise vor fi sustinute si de formarea aspectului de Luna noua in Semnul Leului in preajma datei de 7 august, aspect ce va marca o noua etapa financiara pe termen lung. Spre finalul lunii va interveni tentatia de a cheltui mult, insa nu se recomanda. Faptul ca ti se maresc veniturile din munca ta, va induce un final de sustinere financiara din parte altora. Intr-un anume fel, in preajma datei de 21 se va incheia o etapa de castig de la altii, deoarece se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului. Atentie la nivelul energiei vitale, deoarece acesta va fluctua mult. Dozeaza-ti eforturile si evita suprasolicitarea mentala. Pe tot parcursul lunii iti sunt favorizate calatoriile pe distante scurte, intalnirile si dialogurile cu rudele si prietenii apropiati. Vin catre tine informatii interesante despre domenii diverse, asa incat te-ai putea decide sa urmezi un curs sau chiar o scoala de specialitate.

 Leu

Esti vedeta in mod special in prima parte a lunii, deoarece beneficiezi de multa sustinere astrala, plus un aspect de Luna noua in preajma datei de 7 august. Gandesti bine, ai idei stralucite si vorbesti frumos. Este o perioada favorabila pentru a-ti modifica personalitatea si modul de raportare la tot ce te inconjoara. Aspectul de Luna noua te poate obosi mult, de aceea fii prudent si dozeaza-ti eforturile. A doua parte a lunii iti aduce castiguri financiare din activitatea desfasurata la un loc de munca. Poti primi cadouri, dar si sume de bani importante. Totodata se pot imbunatati conditiile de munca si salarizarea. Pe de alta parte este o perioada importanta in care iti poti muta interesul pe un alt sistem de valori morale si spirituale. Se recomanda atentie pe tot parcursul lunii la sanatatea aparatului digestiv. Axa sanatatii este tensionata si in orice clipa se pot ivi afectiuni serioase. Mergi regulat la controale de specialitate si ai grija la modul in care te hranesti. Dusmanii ascunsi si conflictele din sectorul profesional sunt la cote inalte. Ar fi bine sa te detasezi de ceilalti si sa iti urmezi planurile cum crezi tu ca este mai bine. Relatiile parteneriale se vor reconfigura in preajma datei de 21 august, deoarece se va forma aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului. Unele relatii si colaborari se vor incheia definitiv, insa se face loc pentru altele noi mult mai bune.

 Fecioara

Se pare ca preocuparile tale sunt legate de sanatate si loc de munca, mai ales in prima parte a lunii. Segmentele aparatului cadiovascular sunt tensionate si ar fi bine sa fii foarte prudent. Unele afectiuni mai vechi se pot accentua, insa poate fi vorba si despre altele noi care se instaleaza acum. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in intervalul 6 – 8 august, pentru ca se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul Leului. Exista riscul aparitiei erorilor de diagnostic si tratament, erori greu de remediat. Pe de alta parte, la serviciu se tes conflicte, dar ai incredere ca mana divina le va risipi la momentul potrivit. Tot problemele de sanatate si de serviciu vor cunoaste un final de etapa in preajma datei de 21 august, cand se va forma aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului. Este nevoie sa privesti cu alti ochi munca, relatiile colegiale si sanatatea intregului organism. Rezerva-ti perioade regulate de vacanta si adopta o dieta de sezon. In a doua parte a lunii te vei simti mult mai bine, revenindu-ti cheful de viata. Sanatatea se va imbunatati vizibil spre finalul lunii.

 Balanta

Esti inconjurat de prieteni, mai ales in prima parte a lunii. Sunt posibile intalniri si dialoguri deosebite, sfaturi si idei bune pentru a-ti duce la bun sfarsit in special proiectele socio-profesionale. In preajma datei de 7 august se va forma aspectul de Luna noua in Semnul Leului, aspect ce iti va aduce alaturi oameni noi, legand astfel prietenii trainice. Totodata este posibil sa te implici in proiecte noi, in grupuri sau organizatii care militeaza pentru diverse scopuri umanitare. Spre finele lunii pot aparea tensiuni intre tine si prieteni, existand si varianta ca de unele persoane sa te desprinzi definitiv. De retinut ca ar fi bine sa pastrezi foarte clara limita dintre o relatie de prietenie si una amoroasa. Confuziile in acest sens iti pot aduce neplaceri serioase, mai ales in preajma datei de 21 august, cand se va forma aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului. Acest aspect iti va marca un final de etapa vizavi de relatiile sentimentale. A doua parte a lunii iti accentueaza dorinta de interiorizare, poate si datorita unei oboseli care se tot acumuleaza pe parcursul acestei luni. Rezerva-ti momente de odihna, ia-ti zile libere si stai mai mult in natura.

 Scorpion

Accentele lunii august cad pe domeniul profesional. Chiar daca este inca vacanta, tu muncesti de zor, fiind mai ales solicitat de catre sefi. Este posibil sa fii impovarat cu sarcini de lucru noi, poate chiar cu functii de conducere. Diplomatia, prudenta si discernamantul se recomanda in doze mari. Beneficiezi de suficient sprijin astral, astfel incat sa te descurci cu brio. Atentie la evenimentele care se petrec in preajma datei de 7 august, deoarece se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul Leului. Ochii si urechile lumii vor fi atintite asupra ta, existand posibilitatea sa iti imbunatatesti imaginea publica si statutul social. Prezinta-te cum se cuvine in fata celorlalti. Spre finalul lunii se contureaza tensiuni intre tine si persoanele cu autoritate sau cu sefii. Atentie ca tot ce ai cladit cu truda pana acum vizavi de pozitia ta in mediul in care traiesti si iti desfasori activitatea se va putea rasturna foarte usor daca devii prea recalcitrant. A doua parte a lunii iti scoate frecvent in cale prietenii sau sustinatorii. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante si de bun augur. Pe 21 august, aspectul de Luna plina ce se va forma in Semnul Varsatorului iti aduce schimbari in casa si in relatiile cu membrii familiei. Astrele te provoaca la o reconfigurare a atitudinii si mentalitatii tale fata de domeniul familial.

 Sagetator

Relatiile cu strainatatea sunt bine sustinute de catre astre, mai ales in prima parte a lunii. Fie ca te ocupi de planuri de calatorii, fie ca ai nevoie sa stabilesti relatii cu persoane straine, intervalul 8 – 23 august este favorabil semnarii documentelor necesare sau dialogurilor. De asemenea este o perioada favorabila inscrierii la diverse cursuri de lunga durata, atat in tara, cat si in strainatate. Daca ai de sustinut examene sau probe, pregateste-te temeinic si ai incredere ca te vei descurca excelent. Pe 7 august se va forma aspectul de Luna noua in Semnul Leului, aspect ce iti aduce o noua etapa fie de relationare cu strainatatea, fie o noua cale de instruire personala si profesionala. De retinut ca dupa 29 august, segmentul strainatatii si al scolaritatii devine tensionat, existand riscul producerii unor rasturnari de situtie greu de estimat si controlat. A doua jumatate a lunii iti aduce in atentie domeniul profesional, in special relatiile cu sefii si autoritatile. Se intrezaresc relatii bune, dar si indatoriri profesionale noi. Exista si varianta ca pe termen scurt sa primesti o functie de conducere sau sa tii locul unui sef care trebuie sa plece. In orice situatie te vei descurca excelent. Datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Varsatorului, in preajma datei de 21 august, mentalul tau isi va modifica parametrii. Astfel, gandirea si comunicarea vor deveni mai coerente si mai realiste.

 Capricorn

Banii si bunurile detinute in comun cu altii sunt preocuparea ta din prima parte a lunii. Poti primi suport financiar si material fie din partea colaboratorilor sau asociatilor daca esti implicat in afaceri, fie din partea partenerului de viata sau a rudelor. Moment important in acest sens este ziua de 7 august, cand se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul Leului. Se deschide o etapa noua de castig de la si prin altii, insa fii prudent. Evita cheltuielile nefondate, imprumuturile sau implicarea in afaceri. Pot intra in discutie demersurile legate de intrarea in posesie a unor mosteniri sau a unor bunuri de pe urma unui divort. Daca pe parcursul intregii luni beneficiezi de sprijin substantial din partea altora, veniturile tale din activitatea desfasurata la un loc de munca vor cunoaste o diminuare importanta. De retinut ce se petrece in preajma datei de 21 august, pentru ca se va forma aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului, aspect care indica un final de etapa de castig din propria ta munca. Astfel, conditiile de munca se pot reconfigura, salarizarea se poate schimba sau activitatea profesionala se poate restrange. Energia vitala va fluctua mult in intervalul 20 – 22 august si de aici si starile tale de spirit. Controleaza-ti emotiile si evita sa gasesti altora vina pentru ce ti se intampla tie.

 Varsator

Evenimentele marcante ale primei jumatatii a lunii august se petrec in segmentul relational. Vin catre tine colaboratori interesanti si oferte de colaborare bune. Ziua de 7 august, prin formarea aspectului de Luna noua in Semnul Leului iti deschide noi variante de asociere fie in plan personal, fie in plan profesional. Pentru unii nativi se poate pune in discutie o cerere in casatorie sau oficializarea unei relatii care pana nu demult se desfasura in surdina vietii cotidiene. Insa dupa 29 august se intrezaresc nori amenintatori in relatiile parteneriale. De aceea fii prudent cu cine te insotesti. A doua parte a lunii se pare ca iti va aduce castiguri de la si prin altii. Se deschide o etapa de un an de zile in care poti beneficia de bani si bunuri din colaborari profesionale sau din partea partenerului de viata. De asemenea pot intra in discutii si o mostenire sau rezolvarea situatiei banilor si bunurilor in cazul unui divort. Intervalul 20 – 22 august este foarte important pentru sufletul tau, deoarece se formeaza aspectul de Luna plina chiar in Semnul tau zodiacal. Asta inseamna ca ai sanse desebite de a-ti imbunatti personalitatea si modul de raportare la tot ce te inconjoara. Atentie sporita la sanatatea aparatului digestiv, in special a stomacului si la sanatatea aparatul osos si articular. Rezerva-ti momente regulate de vacanta si singuratate!

 Pesti

Toata lumea este in vacanta, insa tu cu greu te poti desprinde de activitatile de la serviciu. Este adevarat ca muncesti cu drag si spor, relatiile colegiale sunt agreabile, insa sefii nu au cum sa iti observe zelul si daruirea. Atentie ca astfel te poti pricopsi cu probleme de sanatate serioase si pe termen lung. Sistemul cardiovascular este vulnerabil, de aceea fii prudent si dozeaza-ti eforturile. In preajma datei de 7 august se va forma aspectul de Luna noua in Semnul Leului, accentuandu-ti o stare generala de disconfort. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in intervalele 6 – 8 si 20 – 22 august, deoarece exista un risc crescut de erori greu de remediat. Pe 21 august se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului, aspect care te poate obosi mult. In sfera profesionala se tes conflicte, insa cu un strop de efort le poti risipi cu usurinta. Rezerva-ti momente de odihna, detasare de cotidian si plimbari in aer liber, dar in apropierea unei ape curgatoare. De retinut ca relatiile sentimentale si cele cu copiii stau pe un bulgare de dinamita!

Comentarii

comentariu

About the Author

-