Published On: vin, Aug 2nd, 2013

GBS continua, alaturi de Infobraila, protestul impotriva politistului comunitar Obreja: “Eu am un alt tip de busola”

Share This
Tags

stancu netPresedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a explicat pentru Infobraila de ce nu a participat la numirea in functia de prefect a politistului comunitar Gheorghi Obreja.

“Sunt un om foarte ocupat in majoritatea timpului. Era asa important ca sa particip?! De altfel, institutia pe care o conduc a fost reprezentata nu de unul, ci de cei doi vicepresedinti. Vreau sa devin un om politic orientat. As dori sa remarcati ca eu am un alt tip de busola”, a precizat Bunea Stancu.

La investirea politistului comunitar au participat primarul Aurel Simionescu si cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean Braila. Stancu nu a participat nici la manifestarile dedicate Zilei Imnului National, cand Obreja a primit onorul militarilor braileni.

Reamintim cititorilor nostri  ca ziarul Infobraila a luat decizia de a protesta fata de decizia numirii lui Obreja in functia de prefect al judetului Braila prin inlocuirea in toate textele ce vor fi publicate a sintagmei “prefectul Gheorghi Obreja” cu “politistul comunitar Gheorghi Obreja”.

Consideram ca aceasta numire a fost facuta in dispretul opiniei publice, tinandu-se cont doar de factori si conjuncturi politice.

Numirea vine dupa un amplu scandal mediatic care l-a avut in centru pe Obreja, cel care a incercat sa isi obtina statutul de functionar public angajandu-se ca politist comunitar in comuna brasoveana Tarlungeni. Schimbarea Mihaelei Marcu, unul dintre cei mai buni prefecti pe care i-a avut Braila, a fost adusa in discutie, imediat dupa ce fostul senator PP-DD, Mihai Danut a preluat conducerea Partidului Conservator Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author