Published On: mar, Aug 13th, 2013

Gata cu cozile la ghisee pentru eliberarea actelor

Share This
Tags

ghiseuProiectul de eliberare online a actelor de stare civila, certificatele de nastere, casatorie, deces, in valoare de peste 122 de milioane de lei, fara TVA, este scos la licitatie deschisa pentru implementare ulterioara la nivel national a unui sistem informatic specific, potrivit unui anunt postat, miercuri, de catre Ministerul Societatii Informationale

Conform Ministerului Societatii Informationale, Sistemul Informatic Integrat de Emitere a Actelor de Stare Civila – SIIEASC ar urma sa necesite emiterea  documentelor de stare civila, implementarea suportului informatic necesar si managementul proiectului, precum si activitati de informare si publicitate.

Valoarea estimata, fara TVA, a contractului este de 122.209.460 lei, iar termenul limita pentru depunerea cererilor de documente este 20 septembrie 2013. De asemenea, termenul limita pentru primirea ofertelor si a cererilor de participare este 23 septembrie 2013.

Procedura de atribuire este initiata sub incidenta prezentei clauze suspensive, astfel ca incheierea contractului de achizitie publica va fi conditionata de asigurarea finantarii de catre Ministerul Finantelor Publice.

 Datele MSI arata ca, numai in anul 2011, au fost emise peste un milion de acte de stare civila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-