Published On: joi, Aug 22nd, 2013

“Pistolarul de la OMV” incearca sa-si stearga urmele incalcarii legii

Share This
Tags

dragos_cristianIn urma cu cateva zile, reporterii Infobraila au surprins o actiune a Politiei in care erau implicati trei braileni, doi baieti si o fata. Cei trei foloseau ilegal o arma in padurea Stejarul, tragand cu pistolul in sticle asezate pe teava de gaz metan care traverseaza locul, la cativa metri de drumul de centura si de benzinaria OMV de pe Soseaua Buzaului.

In urma publicarii articolului, unul dintre derbedeii care foloseaua arma in padure, cu riscul de a lovi masinile care treceau pe sosea si de a provoca astfel un incident cu urmari grave, ne-a trimis mai multe e-mailuri in care ne ameninta si ne soma sa scoatem imaginile cu el si cu ceilalti doi. Ei bine, pentru ca noi nu am cedat presiunilor acestui tupeist, contul video pe Youtube a cotidianului Infobraila a fost tinta unor asa-zise plangeri in scopul eliminarii materialului video care arata cum unei minore ii este dat un pistol in mana si este invata sa-l foloseasca.

In orele care urmeaza, vom repune imaginile la locul lor si va vom arata si cine este beizadeaua care crede ca Braila este mosia lui.

 

Sursa foto: pagina publica de pe Facebook.com

Comentarii

comentariu

About the Author

-