Published On: lun, Aug 12th, 2013

Fara apa potabila la 40 de grade

Share This
Tags

BLOC 1300 de apartamente au fost debransate saptamana trecuta de la serviciul  apa-canal, din cauza datoriilor de aproximativ 50.000 de euro.

Este vorba despre cinci asociatii  din zona Radu Negru, care au acumulat datorii de  aproape 50.000 de euro Companiei de Utilitati Publice Dunarea Braila.

Serviciul de apa-canal a facut numeroase notificari asociatiilor datornice, dar administratorii acestora nu au raspuns nici unei notificari.

Potrivit CUP Braila, se va monta cate o cismea stradala, pentru fiecare asociatie de proprietari debransata.

In urma acestei situatii, redactorii Infobraila au fost la aceste asociatii si au discutat cu locatarii.

“Ne descurcam foarte greu fara apa. Noroc cu vecinii de la case, care ne lasa sa luam apa cu galetile”, ne-a declarat o locatara de la Blocul B15.

BLOC 2

Compania de Apa si Utilitati Braila, a demarat o campanie de diminuare a creantelor pe care le are de recuperat de la datornici abonati casnici, sau asociatii de proprietari.

Tinta este de a incheia un protocol de esalonare si cine nu se tine de el imediat trecem la debranşarea blocului respectiv. O lună dacă nu respectă graficul de plati asumat trimitem imediat echipa sa faca debransarea. Brailenii trebuie sa constientizeze si sa inteleaga ca serviciul de apa-canal este un serviciu ca oricare altul si trebuie platit. Aşa cum platesc facturile la gaz si energie electrica pentru ca altfel li se intrerupe imediat furnizarea, asa trebuie sa inţeleaga ca vom face si noi. Pe rand, vom chema toate ascoiatiile, chiar si pe cele care au datorii mai mici”, a declarat  Mihail Chirita

Comentarii

comentariu

About the Author

-