Published On: vin, Aug 2nd, 2013

EXCLUSIV Brailean sechestrat si lovit cu pistolul in cap, noaptea, intr-un poligon al Ministerului Apararii: “Te ingropam de viu”

Share This
Tags

Poligon2Miercuri noaptea (n.r. 31 iulie), doi indivizi l-au rapit pe un tanar brailean, in varsta de 21 de ani, din apropierea statiei de autobuz “Capatul lui 2″ din cartierul Hipodrom, au precizat pentru  Infobraila surse judiciare. Barbatul a fost suit cu forta intr-un autoturism si dus la marginea orasului, in zona fostului Poligon Auto.

Cei doi gresori a fost retinuti si au fost prezentati Parchetului cu propunere de arestare preventiva savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si lovire sau alte violente. Din primele informatii se pare ca mobilul sechestrarii a fost razbunarea, barbatul rapit intrand intr-o altercatie cu sora unuia dintre agresori.

Purtatorul de cuvant al I.P.J Braila, inspector principal Jenel Sogor, a declarat pentru Infobraila ca acest caz se afla in cercetare si nu ne poate oferi nici un fel de informatie pana la finalizarea anchetei.

Barbatul rapit a fost dus in fostul Poligon Auto, trantit la pamant si lovit cu bestialitate. Poligon3Accesul auto in poligon este blocat de un gard de sarma, accesul fiind interzis. Zona este teritoriu al Ministerului Apararii Nationale.

Rapitorii l-au lovit pe brailean de mai multe ori in zona capului cu tocul de la o arma de foc. Dupa o bataie sora cu moartea, barbatul a fost lasat intr-o balta de sange.

Reporterii Infobraila s-au deplasat in zona Poligonului, unde inca se mai poate observa sangele din locul unde barbatul a fost batut.

“A fost politia ieri pe la pranz. Era o masina a Ministerului de Interne si au facut niste poze, au filmat. Un politist punea niste pietre in locul ala. Ne este frica sincer sa va spun ca au loc astfel de lucruri. Eu nu am auzit nimic, ca stau putin mai incolo, inspre pod. Doar cand am iesit cu animalele la pascut am vazut Politia si era agitatie”, ne-a declarat Vasile G., un brailean care locuieste in apropierea Poligonului.

Dupa ce a zacut cateva zeci de minute in balta de sange, barbatul a ajuns la Spitalul Judetean de Urgente Braila, dupa ce a reusit sa isi anunte telefonic un prieten. PoligonSurse medicale au precizat pentru Infobraila ca braileanului i-au fost aplicate mai multe copci.

Dupa ce a fost sechestrat si batut, barbatul nu a scapat de agresori nici in spital. Conform unor informatii furnizate de apropiatii barbatului, cei care l-au sechestrat au incercat sa il “viziteze” si in unitatea spitaliceasca, din acest motiv braileanul a parasit spitalul.

In timp ce il loveau cu bestialitate, agresorii il amenintau pe barbat ca il vor ingropa de viu in Poligon daca spune ce s-a intamplat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-