Published On: mie, Aug 28th, 2013

“Elevul” si-a batut “profesorul”

Share This
Tags

452067-gheorghe-tadiciMiercuri si joi, 28 si 29 august, au loc intrecerile editiei a sasea a Cupei “Roman Voda Musat”, la care participa HC Zalau, CSM Bucuresti si HCM Roman.

In primul meci al turneului s-au intalnit HC Zalau, echipa condusa de selectionerul Gheorghe Tadici si HCM Roman, echipa condusa de Florin Pera, sedundul lui Tadici de la nationala mare.

La inceputul verii, Florin Pera s-a trezit peste noapte antrenor in Liga Nationala. La acea vreme, presa din Zalau relata ca dupa plecarea lui Musi de la Roman, antrenor ar putea fi Pera, solutie care a venit chiar din parte managerului Gheorghe Tadici. In cele din urma totul s-a finalizat si Pera a ajuns antrenor la Roman, fiind propus de un antrenor de la o echipa adversa, respectiv de Gheorghe Tadici. Dupa aceasta numire putem spune clar ca Gheorghe Tadici si-a tras a doua echipa, Pera fiind secundul lui la nationala, dar si sotul handbalistei Loredana Pera, de la HC Zalau.

In cadrul amicalului din aceasta dimineata, de la Roman, elevul si-a depasit profesorul, HCM Roman invingand HC Zalau la o diferenta de 8 goluri, dupa ce la pauza tabela arata  18-11 tot pentru Roman.

Astfel, Florin Pera i-a demonstrat selectionerului Gheorghe Tadici ca nu mai este invatacel si a pus in aplicare tot ce a invatat de la acesta. Roman a invins astfel echipa slaba a Zalaului, care in aceasta vara a ramas fara aportul mai multor jucatoare.

Dunarea Braila intalneste HC Zalau in a treia etapa, meciul urmand sa aiba loc in Polivalenta din Braila in data de 22 septembrie, iar cu o saptamana inainte va juca in deplasare la Roman, respectiv in 15 septembrie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-