Published On: lun, Aug 12th, 2013

De Zilele Brailei, Obiectiv VOCEA BRAILEI pleaca la Galati: “ONANISTII de la Lacu Sarat se vor muta la concerte. Se va aduna prostimea”. INFOBRAILA ramane la Braila. Asteptam toti ONANISTII sa ne sarbatorim orasul. Trenul spre Galati e la 6:34

Share This
Tags

Zilele BraileiIntr-un pamflet publicat vineri, 9 august 2013, liderul presei brailene – vocea cea mai echilibrata a orasului de la Dunare, critica in termeni duri programul Zilelor Brailei (14-18 august), atribuind celor care vor participa la aceste evenimente descrieri extrem de colorate. Evenimentele din perioada amintita sunt organizate de Primaria Municipiului Braila, in parteneriat cu mai multe institutii si asociatii non-guvernamentale.

“Am vazut programul ocazionat de Zilele Brailei (asta ca sa ma exprim ca dl. primar Simionescu) si vreau sa va spun ca m-a luat de la stomac. Noroc ca era un veceu in apropiere, ca altfel se lasa cu desene pe asfalt. Nu stiu cine anume face programul Zilelor Brailei, de 4-5 ani incoace (pare a fi mana Cameliei Gusatu), dar persoana in cauza e din alt film. Dintr-un film cu prosti, mai precis. Sunt destule minti inguste in Primaria Braila, de asta nu se indoieste nimeni, dar personajul care se face responsabil de incropirea Zilelor Brailei cred ca are fruntea lata cat ata de papiota. Sa fim seriosi, ce sa caute un concurs de sah la Zilele Brailei?” (Scormonitoru’ – Obiectiv VOCEA BRAILEI)

E atat de simplu. Concursul de sah despre care se vorbeste nu are loc in spatele blocurilor de la iesirea din oras si nici nu participa amatorii acestui sport. Turneul International Feminin de Sah- Memorial “Maria Albulet”- este un concurs organizat in parteneriat cu Federatia Romana de Sah si Ministerul Tineretului si Sportului, si poarta numele uneia dintre cele mai mari jucatoare de sah a Romaniei, nascuta in anul 1932, la Braila. Cam asta e cu sportul mintii!

“Apoi, cine sunt, bre, Anda Adam si Ana Lesko? Doua pitipoance (cel putin Ana Lesko e mama lor), care se tot straduiesc sa demonstreze ca au voce. Nu, nu au. Si nici piese de referinta nu au. Doar niste lalaituri cu pretentii de hituri, care sunt difuzate de posturile de radio de 2 lei, gen Radio Zuzu, Chist FM si Prost FM.“ (Scormonitoru’ – Obiectiv VOCEA BRAILEI)

Anda Adam si Ana Lesko?! Noi chiar nu stim cat de titrate sunt aceste doua soliste, insa stim ca brailenii vor veni la concerte, ca in fiecare an. Despre posturile de radio “de 2 lei”, nu mai putem comenta nimic. Sincer, e “veceu”- ca sa parafrazam

Studiul de Audienta Radio (SAR), pentru perioada 3 septembrie – 16 decembrie 2012:

La nivel national, in toamna anului 2012, cel mai ascultat post de radio a fost Kiss FM (“Chist FM”), cu 2.774.100 de ascultatori si 13,2% cota de piata. Pe locul al doilea la nivel national s-a situat Radio Romania Actualitati, cu 2.013.500 de ascultatori si 13,4% cota de piata, iar pe locul al treilea – ProFM (“Prost FM”), cu 1.841.300 de ascultatori si 9,4% cota de piata. Clasamentul la nivel national este continuat de: Radio Zu (“Radio Zuzu”) – 1.828.700 de ascultatori (8,8% cota de piata), Europa FM – 1.634.900 de ascultatori (9,2% cota de piata).

“Dar sunt sigur ca PROSTIMEA se va aduna ca sa le vada pe cele doua pitipoance, care cred ca vor aparea si de aceasta data imbracate in curul gol. Prin urmare, ONANISTII de la Lacu Sarat se vor muta, de Zilele Brailei, la concertele cu Anda Adam si Ana Lesko. Le urez tuturor spor la treaba, eu am sa plec la Galati. Nu ca Galatiul ar avea de oferit cine stie ce, dar, totusi, drumul pana la Bucuresti, unde chiar ai ce face, mi se pare cam lung. Cel putin deocamdata, pana o sa reusesc sa imi iau elicopter”.  (Scormonitoru’ – Obiectiv VOCEA BRAILEI)

Intelegem pamfletul, dar nu intelegem originea statisticilor care au stat la baza acestei caracterizari a brailenilor, care in fiecare an, in numar cat mai mare, isi sarbatoresc orasul pe Faleza Dunarii, la concertele organizate de Primaria Municipiului. Prostimea care va participa la concertele de pe  Faleza intre 14 si 18 august nu sunt cei care fac din Obiectiv, liderul presei brailene?! Retorica intrebarea. Despre onanisti nu cunoastem, nu stim nici locurile lor preferate de manifestare, nu le stim nici fetisurile. Noi chiar suntem ocupati!

Stim un singur lucru, sigur. Onanistii de la Lacu Sarat nu vor fi pe faleza. Vor fi brailenii care isi vor sarbatori orasul. Bunici, parinti, adolescenti, nu ONANISTI. Cat despre plecarea la Galati, facem un singur anunt: 14 august, trenul Braila-Galati pleaca din gara la ora 6:34.

Comentarii

comentariu

About the Author

-