Published On: mar, Aug 27th, 2013

CRIMINALUL SURDO-MUT din cafe-bar: Un brailean a murit dupa ce a fost lovit cu pumnul in fata

Share This
Tags

Carciuma BaldovinestiDupa mai bine de o saptamana de la un conflict dintr-un cafe-bar brailean, un barbat lovit cu pumnul in fata a murit la Bucuresti. Agresorul, un surdo-mut originar din judetul Neamt,  a fost retinut.

O cearta intr-un bar dintr-un cartier marginas al Brailei s-a transformat intr-o tragedie. Remus R., de 27 de ani, din municipiul Roman,  insa care locuia in Braila fara forme legale, nu si-a mai putut stapanii nervii atunci cand braileanul Viorel O., de 34 de ani, i-a cerut sa paraseasca localul, si s-a napustit cu furie asupra acestuia.

Cafe-barul de pe soseaua Baldovinesti a devenit intr-o secunda locul unei incaierari care s-a incheiat fulgerator. In data de 18 august, barbatul din Neamt l-a lovit pe brailean in zona fetei cu pumnul, lovitura ce s-a dovedit a-i fi fatala.

Braileanul s-a dezechilibrat, pierzandu-si echilibrul, si a cazut pe spate pe pardoseala din gresie. Tanarul surdo-mut s-a facut nevazut, indreptandu-se spre domiciliul sau din Braila.

Lovit puternic in zona capului, barbatul agresat a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde a primit ingrijiri medicale. La mai bine de cinci ore de la lovitura primita, starea victimeri s-a agravat, Viorel O. fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenta din capitala. Dupa ce a stat internat sase zile in spitalul bucurestean, braileanul a decedat pe data de 24 august.

In urma efectuarii necropsiei cadavrului, la morga Institutului National de Medicina Legala “Mina Minovici” Bucuresti, s-a constatat ca moartea barbatului a fost violenta si ca s-a produs din cauza leziunilor cranio-cerebrale, prin lovirea activa, urmata apoi de caderea victimei, cu impact cranian.

Ieri, a fost inceputa urmarirea penala fata de R. Remus, acesta fiind retinut pentru 24 de ore. In cursul zile de astazi instanta de judecata a emis pe numele ucigasului un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile.

Comentarii

comentariu

About the Author