Published On: mar, Aug 20th, 2013

Cosmin Gusa: Basescu e pe teren, se misca foarte mult. Ponta vrea presedinte

Cosmin Gusa

Antonescu a dat chix. Urmeaza o noua sceneta “Draga, Stolo”

Analistul politic Cosmin Gusa apreciaza ca premierul Victor Ponta va intra in cursa pentru cea mai inalta functie in stat, in 2014, inlaturandu-l pe liderul PNL Crin Antonescu. Gusa crede ca Ponta pregateste o noua scena “Draga, Stolo”, prin care ar urma sa ajunga Presedintele Romaniei. Fostul sef de campanie al lui Traian Basescu spune despre actualul presedinte ca se “misca foarte mult”, insa nu se cunoaste “ce joc joaca”.

“Basescu are un proiect de cariera personala. Este un om aflat la finalul mandatului care vrea sa se asigure ca nu va avea defectiuni post-mandat. Ce frapeaza la Basescu? E pe teren, este jucator se misca foarte mult, dar nu stie nici ce joc joaca, nu stie nici care sunt coechipierii. E haotic, dar joaca. Este curajos, ceea ce nu i-a lipsit niciodata lui Basescu”, a declarat intr-o emisiune televizata Cosmin Gusa.

Despre Ponta, Gusa spune ca primul-ministru face un joc dual, una aratand public si alta dorindu-si din punct de vedere politic.

Daca mergem la Ponta, aici e evident ca una vrea sa spuna – respectiv ca ar face reforma, alta face – in sensul ca doar vrea sa se mentina la putere, alta gandeste – cum ar face sa ajunga presedinte in 2014, tragandu-i presul de sub picioare lui Antonescu, fara ca acesta sa isi dea seama, eventual intr-o noua sceneta gen «Draga, Stolo»”, a spus analistul.

In opinia lui Gusa, presedintele PNL Crin Antonescu “a dat chix”, fiind posibil ca acesta sa se afle “intr-o depresie”, amintind ca fostul presedinte interimar al Romaniei si-a prelungit concediul.

Comentarii

comentariu

About the Author