Published On: vin, Aug 2nd, 2013

Contribuabilii mai au la dispozitie doar o luna pentru a depune obligatiile declarative

Share This
Tags

bonul-fiscal copyDirectia Generala a Finantelor Publice Braila, informeaza contribuabilii ca, in luna august 2013 trebuie sa depuna declaratiile de inregistrare fiscala.

Persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, au obligatia sa se inregistreze ca platitori de T.V.A. in urma desfasurarii plafonului legal de scutire.

Conform Directiei Generale a Finantelor Braila, trebuie depusa declaratia privind  obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitul pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, cu termen lunar, pentru obligatiile aferente lunii iunie 2013.

Declaratia privind sumele rezultate din ajustarea T.V.A. se depune de catre persoanele impozabile pentru operatiunile prevazute la articolul 128, din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal.

In luna august a acestui an, trebuie depusa declaratia pentru taxa pe valoarea adaugata datorata de persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de T.V.A. a fost anulat conform art.155  din Codul Fiscal.

Platitorii de T.V.A. cu perioada fiscala  lunara, trebuie sa depuna pana la sfarsitul lunii august, declaratia informativa privind livrarile, prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national, pentru operatiunile desfasurate in luna iulie 2013.

Comentarii

comentariu

About the Author

-