Published On: mie, Aug 7th, 2013

Cheltuieli de peste patru milioane de euro la Ministerul Justitieii

Share This
Tags

ministerul_justitieiConform unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, Ministerul Justitiei a demarat in aceasta luna o licitatie pentru implementarea cu fonduri europene a unui portal online care poate permite accesul liber la legislatia nationala si interconectarea cu portalul European N-Lex.

Ministerul Justitiei mai doreste achizitionarea unei baze de date nationale legislative care sa cuprinda fisa actelor normative si dezvoltarea unei aplicatii electronice care sa permita accesul nelimitat la baza nationala legislative.

Costurile acestui contract vor depasi suma de patru milioane de euro.

In anuntul facut de SEAP, se arata faptul ca prin acest contract se doreste achizitionarea unei baze de date nationale legislative care sa cuprinda fisa actelor normative si forma actualizata a actelor normative, dezvoltarea unei aplicatii electronice care sa permita accesul neingradit la baza nationala legislativa, implementarea acesteia din urma in aplicatia software dezvoltata si interconectarea cu portalul N-Lex, precum si instruirea personalului de specialitate IT din cadrul Ministerului Justitiei cu privire la administrarea noii aplicatii electronice.

In cadrul proiectului vor fi furnizate si echipamentele hardware, de comunicatii si licentele software necesare pentru implementarea cu succes a solutiei informatice.

Ministerul Justitiei motiveaza lansarea acestui proiect prin faptul ca in prezent, nu exista o alta modalitate de accesare gratuita a legislatiei nationale, in forma actualizata si consolidata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-