Published On: joi, Aug 15th, 2013

BRAVO BRAILA! Braila a invins Galatiul la concursul de kaiac-canoe arbitrat de Patzaichin

Share This
Tags

caiac canoe Braila GalatiDupa aproximativ 90 de minute de vaslit pe apele involburate ale Dunarii, echipajul de kaiac-canoe al Brailei a ajuns primul la linia de finish. La scurt timp au sosit si galatenii care au intampinat probleme pe parcursul traseului.

Cunoscutul canoist Ivan Patzaichin i-a asteptat pe mal pe tineri, felicitandu-i atat pe braileni cat si pe galateni.

Echipa Galatiului a avut mari probleme in timpul concursului, membri echipajului fiind nevoiti sa scoata mai mereu apa din canotca.

Dupa parada navala ce a avut loc la Braila incepand cu ora 10.30, s-a dat startul concursului de kaiac-canoe dintre echipele Brailei si Galatiului, formate din sportivi sub varsta de 18 ani. Echipa braileana a fost condusa de profesorul Gheorghe Constantinov de la Clubul Sportiv Municipal. Ideea acestui inedit concurs i-a apartinut chiar marelui canoist Ivan Patzaichin, care in urma cu o luna a avut o serie de discutii in acest sens cu edilii celor doua orase de la Dunare.

“Braila este un oras minunat. Autoritatile m-au sprijinit pentru realizarea acestui concurs, iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure. Sunteti binecuvantati ca aveti Dunarea si este pacat sa nu profitati de acest lucru. Sper ca acest concurs sa devina o traditie la Braila si Galati”, a declarat Patzaichin.

Campionul olimpic a arbitrat aceasta cursa care a avut startul la Braila si finish-ul la Galati, dar a fost de asemenea si sponsorul evenimentului.

Comentarii

comentariu

About the Author