Published On: mie, Aug 14th, 2013

Brailenii vor fi in siguranta de Sfanta Maria

Share This
Tags

E.C. - 1.300 - exercitiu jandarmi (1) copyPeste sase sute de politisti braileni vor asigura buna desfasurare a manifestarilor prilejuite de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului.

In perioada 15-18 august 2013, cu ocazia manifestarilor prilejuite de sarbatoarea Sfintei Maria, pe langa dispozitivul curent,  Inspectoratul de Politie Judetean Braila a luat o serie de masuri suplimentare pentru mentinerea climatului de ordine si liniste publica.

625 de politisti vor actiona in aceasta perioada, atat pentru indeplinirea responsabilitatilor necesare asigurarii unui climat public de ordine si siguranta, cat si in cadrul dispozitivelor suplimentare din zonele unde vor fi desfasurate manifestari religioase, culturale si artistice.

Din totalul politistilor aflati in misiune, aproximativ 400 sunt de la structurile de la departamentele de ordine publica, 132 de la rutiera, 41 de la investigatii criminale.

Pentru prevenirea faptelor antisociale, vor actiona 239 de patrule, dintre care, 203 vor fii auto, iar alte treizeci si sase vor fi pedestre.

Politistii vor actiona atat pe Faleza Dunarii cat si in zona Moara „Violatus”, pentru a asigura buna desfasurare a manifestarilor si pentru siguranta cetatenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-