Published On: joi, Aug 8th, 2013

Brailenii raman in plina vara fara apa potabila

Share This
Tags

Apa la robinetSute de braileni vor fi debransati in aceasta dimineata de la reteaua publica de alimentare cu apa potabila.

Una din principalele  cauze  este aceea ca asociatiile de proprietary au acumulat datorii de aproape 50.000 de euro, dar si atitudinea administratorilor acestor asociatii, care nu au raspuns invitatiei Companiei de Utilitati pentru a-si esalona datoriile.

Autoritatile locale avertizeaza ca si celelalte  asociatii de proprietari care au datorii catre Compania de Utilitati vor ramane fara apa potabila daca nu-si vor plati datoriile operatorului de apa-canal.

In cursul  zilei de opt august,  Compania de Utilitati  Braila are  programata  debransarea a cinci asociaţii de proprietari, din zonele Radu Negru, Abator si Calarasilor, asociatii care au acumulat datorii de 50.000 euro.

Sunt peste 300 de apartamente din municipiu, care vor ramane  incepand din aceasta dimineata fara apa rece din cauza datoriilor mari pe care le-au acumulat catre Compania de Apa Braila. Nu este prima data cand  operatorul de apa-canal recurge la aceasta solutie, pentru a constientiza clientii rau-platnici.

Comentarii

comentariu

About the Author

-