Published On: mie, Aug 28th, 2013

Brailean batut in propria casa pentru ca i-a cerut unui prieten sa plece inainte de finalul meciului Steaua-Legia Varsovia

Share This
Tags

steauaMeciul Stelei cu Legia Varsovia a facut victime la Braila. Un barbat din comuna braileana Sutesti l-a batut pe un alt consatean, chiar in locuinta victimei, unde fusese invitat sa urmareasca meciul de fotbal, pentru ca i se ceruse sa plece chiar inainte de finalul partidei.

Ieri seara, la ora 23:14, M. Viorel, in varsta de 39 de ani, a sesizat Politia orasului Ianca prin intermediul numarului unic de urgente 112, cu privire la faptul ca un prieten refuza sa paraseasca domiciliul sau. Victima il invitase pe R. Manea, de 42 de ani, in locuinta sa pentru a viziona  meciul de fotbal Legia Varsovia-Steaua Bucuresti, insa cand i-a cerut consateanului sa plece, chiar spre finalul partidei, acesta a refuzat, lovindu-l cu pumnii in zona abdomenului.

Chiar si la sosirea organelor de ordine, barbatului, un fan infocat al echipei Steaua, i-a fost greu sa se desparta de televizor. In cele din urma R. Manea a fost condus la postul de Politie.

Braileanul agresat in propria casa a suferit leziuni minore care nu au necesitat asistenta medicala. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de lovire sau alte violente.

 

Comentarii

comentariu

About the Author