Published On: joi, Aug 29th, 2013

Batrana talharita de un localnic in propria casa

Share This
Tags

batrana-talharitaPersoanele varstnice vor fi intotdeauna victimele infractorilor. Este cazul si unei femei, in varsta de 79 de ani, din localitatea Baraganul, care in ziua de 20 august a fost talharita in propria casa, de un localnic.

 P. Adrian, in varsta de 32 de ani, domiciliat in municipiul Slobozia, judetul Ialomita, a sesizat in urmatoarea zi, in jurul orei 21:00, faptul ca o persoana a patruns in locuinta bunicii sale si i-a cerut sa-i dea banii pe care ii are in casa.

 Victima nu a cedat in fata barbatului si nu i-a dat bani, fapt pentru care acesta a imbrancit-o, iar apoi a parasit imobilul, fara sa sustraga bunuri.

 Politistii din cadrul Politiei orasului Insuratei au desfasurat actiuni de cercetare, in urma carora a fost identificat suspectul, C. Ionut, in varsta de 27 ani.

 Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, iar in ziua de 28 august a fost prezentat Judecatoriei Insuratei care a emis pe numele lui un mandate de arestare preventive, pe o perioada de 29 de zile pentru comiterea infractiunilor de violare de domiciliu si tentative de talharie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-