Published On: lun, Aug 5th, 2013

APA CONTAMINATA in magazine. Bacteria UCIDE

Share This
Tags

DSP Braila nu a primit nici o informatie

210276-apa-supermarketMii de sticle de apa imbuteliata au fost retrase de la comercializare in intreaga tara,  dupa ce s-a descoperit ca apa continea o bacterie rezistenta la antibiotic si o concentratie de nitrati peste limita admisa.

Mii de sticle de apa  plata si minerala au fost retrase de la vanzare, continutul fiind contaminat cu o bacterie care poate provoca infectii ale aparatului respirator sau urinar, septicemii si chiar deces. Cea mai mare cantitate de apa contaminata retrasa s-a inregistrat in judetele Vaslui, Iasi si Dambovita.

Redactorii  Infobraila au contactat conducerea Directiei de Sanatate Publica Braila pentru a ne confirma sau infirma daca judetul Braila se afla printre cele 30 de judete in care a fost retrasa apa contaminata.

”Nu s-a primit nici o informatie despre acest caz la institutia noastra”, ne-a declarat doctor Victorina Sandulescu, director adjunct DSP Braila.

Aproximativ 27.000 de litri de apa au fost retrasi de la comercializare in 30 de judete, iar valoarea totala a amenzilor aplicate este de 47.000 de lei.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-