Published On: vin, Aug 23rd, 2013

Andreea Mantea inlocuita de Adelina Pestritu!

Share This
Tags

Adelina-PestrituEXCLUSIV Adelina Pestriţu a “sabotat-o’’ pe Andreea Mantea?

Fosta nevastă a lui Liviu Vârciu a reuşit să le intre pe sub piele şefilor turci de la Kanal D, care o vor la emisiunea “WOWbiz’’

Plecarea Andreei Mantea de la Kanal D nu a fost nicidecum rezultatul unei decizii spontane. Potrivit unor surse, o colegă de-a brunetei i-a aranjat din umbră debarcarea de la emisiunea „WOWbiz”. Cea care ar fi detronat-o pe Mantea ar fi Adelina Pestriţu, care ar urma ca din toamnă să-i ia locul.

Vestea că Andreea Mantea (26 de ani) a părăsit postul de televiziune Kanal D a luat prin surprindere multă lume, mai puţin, însă, pe colegii ei de trust. Nu era nici un secret pentru nimeni că Andreea deranja prin atitudinea ei independentă şi replicile tăioase pe care obişnuia să le dea chiar şi şefilor săi.

Inlocuitoarea Andreei Mantea este nimeni alta decat  Adelina Pestriţu (26 de ani). Surse din postul tv susţin că prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi” ar fi fost principalul motiv pentru care Kanal D a renunţat la colaborarea cu Andreea. Adelina a reuşit să intre pe sub pielea şefilor, iar de aici până la ideea de a o pune în locul Andreei la emisiunea „WOWbiz” nu a fost decât un pas.

Comentarii

comentariu

About the Author

-