Published On: lun, Aug 5th, 2013

Agentia Nationala de Administrare Fiscala se reorganizeaza

Share This
Tags

ANAF BrailaPotrivit A.N.A.F, in cadrul procesului de reorganizare, numarul de posturi la nivelul institutiei ramane acelasi.  Structura organizatorica va deveni mai flexibila, in functie de amploarea activitatii desfasurate pe regiunile stabilite.

In comunicat se arata faptul ca o parte din functionarii publici vor primi preavize si vor avea posibilitatea sa opteze, in cadrul numarului total de posturi, in functie de pregatirea fiecaruia.

In urmatoarele sapte zile, va fi definitivata lista tuturor posturilor vacante si va fi publicata la sediile unitatilor fiscale teritoriale ale ANAF, dar si pe portalul acestora.

Potrivit Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in cazul in care pentru acelasi post vor opta doi sau mai multi functionari publici, se va organiza concurs pentru ocuparea functiei de executie sau de conducere.

Modernizarea A.N.A.F  demarata in aceasta perioada, include imbunatatirea serviciilor pentru contribuabili, imbunatatiri organizationale, modificari ale infrastructurii informatice necesare pentru functionarea optima a unui sistem informatic integrat.

Obiectivele pe care ANAF le are in acest demers sunt cresterea capacitatii administratiei pentru prevenirea si combaterea eveziunii fiscale, precum si cresterea gradului de conformare voluntara la plata in vederea imbunatatirii substantiale a colectarii impozitelor si a contributiilor sociale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-