Published On: lun, Aug 12th, 2013

Actiunile de ridicare a masinilor, in plina desfasurare

Share This
Tags

MASINAIn cadrul unei conferinte de presa, primarul Aurel Simionescu, a anuntat la inceputul lunii in curs faptul ca vor fi ridicate masinile de la intersectia Dorobanti cu Scolilor.

Incepand cu data de 1 august, a inceput sa dispara targul auto de pe trotuar, societatea comerciala de transport public  Braicar ocupandu-se de acest lucru.

Autoritatile locale sunt cu ochii pe aceasta zona, iar astazi in jurul orei 11, politistii locali au mai ridicat una dintre putinele masini care isi astepta clientii. Autoturismul cu pricina a fost imobilizat de catre angajatii Braicar pe autospeciala cu platforma.

Cu acest prilej, politistul local Anisoara Ursu a tinut sa sfatuiasca soferii ca trebuie sa respecte prevederile hotararii Consiliului Local.

“Cu aceasta ocazie avertizam conducatorii de autovehicule sa respecte normele codului rutier si sa nu incalce prevederile acestei hotarari a consiliului local, 190/2013”, a precizat Ursu.

Pentru prima oara in ultimii ani, una dintre marile intersectii ale orasului poate “respira”, masinile care “zaceau” in acesta zona fiind transportate intr-un loc special amenajat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-