Published On: mar, Aug 20th, 2013

A scazut productia industriala

Share This
Tags

productie industrialaIn prima jumatate a anului, productia industriala din Braila a scazut cu 15,5% fata de cea realizata in perioada corespunzatoare a anului trecut. In luna iunie 2013 productia a fost mai mica cu 13,9% fata de cea realizata anul trecut in aceeasi luna.

Cifra de afaceri totala a intreprinderilor cu activitate principala de industrie in luna iunie, a fost de 55,1 milioane de lei si este mai mica cu 6,7% fata de luna mai. In perioada ianarie-iunie 2013, suma totala a veniturilor din operatiunile comerciale efectuate de unitatile cu profil industrial, a fost mai mica cu aproximativ 20% fata de perioada corespunzatoare a anului trecut.

Societatile comerciale cu activitate principala de constructii montaj antrepriza au realizat un volum de constructii de 26,4 milioane de lei, dintre care 84,1% sunt lucrari de constructii noi, 12,5% sunt lucrari de reparatii capital, iar 3,4% sunt lucrari de intretinere si reparatii curente.

Daca in luna mai a acestui an au fost eliberate 48 de autorizatii pentru cladiri rezidentiale, in urmatoarea luna au fost eliberate doar 46.

Comentarii

comentariu

About the Author

-