Published On: lun, Aug 26th, 2013

A ramas insarcinata fara sa faca sex

Share This
Tags

668x344_suferit-soc-cand-medicii-spus-este-insarcinata-luni-desi-intretinuse-relatii-sexuale-nimeni-vezi-cum-fost-posibil-208469In luna septembrie a anului trecut, Gemma Holmes, o femeie din Anglia, conducea un scuter pe strada. Din cauza neatentiei, ea s-a lovit violent de o masina parcata si a suferit rani teribile. A fost dusa rapid la spital, unde medicii nu i-au dat prea multe sanse de supravietuire.

Dupa 3 luni de la teribilul accident, Gemma s-a trezit din coma. A avut insa o surpriza de zile mari cand doctorii i-au spus ca este insarcinata in 4 luni.

Femeia a ramas socata, spunandu-le medicilor ca nu a intretinut relatii sexuale cu nimeni. Ea avea insa amnezie, nu isi mai amintea nimic din ultimii 3 ani. Cu toate acestea, a pastrat copilul, desi i s-a spus ca sanatatea ei este pusa in pericol.

“M-am gandit ca, daca micutul a supravietuit accidentului, atunci inseamna ca trebuie sa il am, inseamna ca este scris sa vina pe lume”, a spus femeia. In luna mai Gemma a dat nastere unui baietel sanatos prin cezariana.

“Ruben este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Poate ca nu imi amintesc cum am ajuns sa il am, insa am la dispozitie o viata intreaga alaturi de el”, a spus proaspata mamica.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-