Published On: Soare, Aug 25th, 2013

Rodica Arbunea a trecut cu brio testul. Urmeaza departajarea FRH

Rodica Arbunea - netIn acest weekend, la Cluj, a avut loc Consfatuirea anuala a arbitrilor la are a fost convocata si Rodica Arbunea. Pe langa cursurile care au avut loc, arbitrii au sustinut si examenul pentru promovara in Liga Nationala. Pentru a putea arbitra un meci de Liga, arbitrii au avut de sustinut examenul fizic si cel teoretic.
Rodica Arbunea, singurul arbitru brailean convocat la consfatuire, a obtinut 28 de puncte la scris respectiv 9 la testul de limba engleza din 10 iar la testul fizic a ajuns la nivelul 8. Colega de fluier, Marina Agliceriu a obtinut tot 28 de puncte.
In urma acestor rezultate, Federatia Romana de Handbal va impartii arbitrii in 3 liste. Pe lista A se vor afla arbitrii experimentati, internationali, pe lista B se vor afla cei care au fluierat deja cateva meciuri in Liga Nationala, dar si unii dintre cei care au sustinut examenul in acest weekend. Ultima lista va fi cea cu arbitrii de perspectiva, aici fiind cei care au fost convocati prima oara la examen. Cel mai probabil FRH va publica lista saptamana viitoare.
“Ma bucur enorm de rezultatele obinute. Am muncit mult iar acum rezultatele se vad. Nu stiu exact pe ce lista voi fi dar ma bucur ca voi fi in vizor pentru meciurile de liga. Organizarea la Cluj a fost peste asteptari. A fost o experienta placuta cu multe lucruri noi”, a declarat Rodica Arbunea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-