Published On: mar, Iul 23rd, 2013

Zi istorica. S-a nascut viitorul rege al Marii Britanii

Share This
Tags

ducesa_kateDucesa de Cambridge a nascut un baietel, luni, la materniatatea St.Mary din Londra, bebelusul fiind primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul regal. Bebelusul s-a nascut la ora locala 16.24 -18.24, ora Romaniei si a cantarit 3,79 kilograme. Printul William a asistat la nastere.

Doctorul Marcus Setchell, care a condus echipa  medicala ce s-a ocupat de nasterea primului copil  al printului William si al sotiei sale, Catherine, a declarat, luni seara, ca bebelusul regal este “un copil minunat si frumos”.

Printul William al Marii Britanii a declarat ca atat el, cat si sotia sa, Catherine, sunt “mai fericiti ca niciodata”, dupa venirea pe lume a primului lor copil. Printul William, care detine titlul oficial de duce de Cambridge si-a petrecut noaptea la spitalul St. Mary alaturi de sotia sa si de bebelusul regal, in ciuda faptului ca cei mai multi tati din Marea Britanie nu au voie sa petreaca noaptea la spital alaturi de sotiile lor.

Premierul Marii Britanii, David Cameron, declara, luni seara, ca nasterea bebelusului regal, primul copil al printului William si al sotiei sale, Catherine, este un moment important in viata  natiunii britanice.

 Numele bebelusului regal britanic ar putea fi anuntat in momentul in care acesta va parasi, alaturi de mama sa, ducesa de Cambridge, clinica St. Mary din Londra.

Titlul oficial pe care il va detine fiul printului William va fi “Alteta sa regala printul de Cambridge”, asa cum a anuntat in aceasta luna serviciul de presa al Palatului St. James.

Comentarii

comentariu

About the Author

-