Published On: lun, Iul 1st, 2013

Viitorul handbalistic de la malul Dunarii

MinihandbalFederatia Romana de handbal a organizat saptamana trecuta turneul de minihandbal care a avut loc la Onesti, in sala Polivalenta “Nadia Comaneci” si in Sala Municipala Onesti. La cererea primariei Onesti, D.J.T.S Bacau si A.J.H Bacau, Federatia Romana de handbal a organizat si in acest an competitia micilor handbalisti, Minihandbalul ajungand la cea de a IV-a editie. Competitia s-a adresat copiilor nascuti in anul 2002 dar si celor mai tineri.

Turneul final de minihandbal feminin s-a desfasurat in perioada 27-29 iunie la Onesti.

Braila nu a fost reprezentata de nicio echipa insa cateva jucatoarele de la minihandbal de la HC Dunarea, care sunt antrenate de Cristi Preda au fost imprumutate la CS Danubius 2010 si au participat la acest turneu.

Alexandra Perianu, sora handbalistei Gabriela Perianu, Ana Maria Cazan, Ioana Contu si Iulia Diana Sava au reprezentat Braila la turneul de minihandbal. Cele patru handbaliste au fost imprumutate la CS Danubius 2010 si alaturi de celelalte fete au ocupat la acest turneu locul 7 din 16, dupa ce in faza de pe zona au terminat pe locul 1.

Lotul echipei CS Danubius 2010  a fost: Alexandra Cristian, Alexandra Perianu, Alexandra Mihaila, Ramona Caus, Alina Maruseac, Eliza Andrunache, Ana Maria Chiriac, Carmen Goldur, Elena Ciuntu, Alexandra Vlad, Andreea Franguţa, Bianca Murarasu, Violeta Lupea, Iulia Sava, Ana Maria Cazan, Rebeca Barbu, Geanina Dajboc, Ioana Contu, Maria Enache.

Turneul a fost castigat de cei de la CS Olimpic Targu Mures, iar pe locul doi s-a clasat Activ CSO Plopeni si podiumul a fost incheiat de echipa din Ploiesti.

La Braila sectia de minihandbal s-a infiintat in 2011, si tot mai multi parinti si-au adus copii la handbal.

Handbal Club Dunarea Braila organizeaza cursuri gratuite de minihandbal pentru fete nascute in anii 2001, 2002, 2003, 2004. Cursurile se desfasoara in sala Polivalenta ”Danubius” Braila iar copii beneficiaza de toate dotarile si utilitatile la standarde internationale ale salii. La dispozitia micutelor handbaliste stau materiale didactice diverse, specifice varstei, din dotarea Clubului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-