Published On: mar, Iul 2nd, 2013

VIDEO: Directoarea Liceului “Dimitrie Bolintineanu” dezbraca elevii

deschidereDirectoarea Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitala, unde exista suspiciuni de fraudare a bacalaureatului, la proba scrisa la Limba romana, a fost retinuta pentru 24 de ore.

Costica Varzaru a fost audiata de procurori la Politia Capitalei, fiind suspectata de fapte de coruptie, a fost retinuta, iar marti ar urma sa fie dusa la instanta cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Intr-un filmulet pus pe youtube, profesoara apare dansand lasciv cu elevii si dezbracandu-i. „Directoarea este acolo de multi ani, este aceeasi persoana”, a spus Constantin Traistaru, inspectorul sef de la ISMB.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au inceput urmarirea penala "in rem" pentru fapte de coruptie privind proba scrisa la Limba romana de la bacalaureat care a fost sustinuta la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", fiind facute perchezitii la unitatea de invatamant cu sprijinul SRI, Directiei Generale Anticoruptie si Politiei Capitalei.

 

 

Elevii nu vor repeta proba la Limba Romana

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie,  a declarat aseara  ca proba la romana scris nu se va relua din cauza scandalului de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Sectorul 5 al Capitalei, unde exista suspiciuni de frauda. Solicitarea fusese facuta de PDL.

Proba de romana nu se va relua. S-a desfasurat in bune conditii. Nu exista nicio desecretizare a subiectelor inainte de examen. Ceea ce a circulat pe o retea de socializare si anume ca s-a dat simbolismul, asa cum a vehiculat o institutie media, din fericire, a fost la 9,34 la o ora dupa ce a inceput examenul. Nu stim cine a pus mesajul. Astazi au fost eliminati din examen mai multi elevi care au fost prinsi cu telefoane asupra lor”, a declarat Remus Pricope, ministrul Educatiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-