Published On: mar, Iul 9th, 2013

Un urmarit international a fost prins de politisti braileni

urmaritAseara, la orele 22:55, politisti de la Biroul Ordine Publica si de la Serviciul Actiuni Speciale l-au depistat in trafic, pe strada Calugareni, pe M.Ionel de 26 de ani, urmarit la nivel national si international, fiind condamnat 5 ani si 3 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, la data de 10 iunie a.c., de Judecatoria Braila.

Acesta a fost preluat de politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale, care l-au incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Reamintim ca, in fapt, in ziua de 15 decembrie 2006, la orele 8:20, in incinta si in imediata apropiere a Tribunalului Braila, a avut loc un conflict intre doua grupuri infractionale care aveau asupra lor sabii, cutite si bate, cativa dintre membrii acestora fiind citati pentru audieri in cauze penale.

Pe fondul adversitatii reciproce, intre cele aproximativ 80 de persoane s-a declansat un conflict spontan, violentele exercitate tulburand grav ordinea si linistea publica atat in incinta Tribunalului Braila, cat si in imediata apropiere, sedintele de judecata fiind suspendate, impiedicand, astfel, in mare parte activitatea insitutiei.

In continuare este cautat Cristea Marian de 32 de ani, din municipiul Braila, condamnat la 4 ani inchisoare, pentru aceleasi infractiuni, care se sustrage punerii in aplicare a mandatului de executare a pedepsei, fiind dat in urmarire la nivel national si international.

Comentarii

comentariu

About the Author

-