Published On: mar, Iul 23rd, 2013

Un brailean intr-o retea de trafic de persoane si proxenetism din Torino

Share This
Tags

61032-0-prostitute_vs_alfrescoOpt persoane din Suceava, Buzau, Dolj, Olt, Constanta si Braila, pe numele carora autoritatile judiciare din Italia au emis mandate europene de arestare pentru comiterea infractiunilor de trafic de persoane si proxenetism, au fost depistate si retinute de politistii de investigatii criminale din cadrul Inspectoratelor de Politie ale Judetelor Dolj, Olt, Constanta, Vrancea si Suceava, sub coordonarea Directiei Investigatii Criminale – I.G.P.R.

Urmaritii international au fost prezentati magistratilor de la curtile de apel competente, in vederea punerii in executare a mandatelor europene de arestare.

La data de 5 iulie a.c., pe numele barbatilor cu varste cuprinse intre 25 şi 40 de ani, autoritatile judiciare italiene au emis mandate europene de arestare.

Cei in cauza sunt suspectati de politistii din Torino ca, in perioada martie – decembrie 2010, ar fi racolat si exploatat sexual in Italia, mai multe tinere, punandu-le la dispozitie locuinte si asigurandu-le transportul spre locurile in care femeile se prostituau.

Actiunea desfasurata de politistii romani a fost efectuata concomitent cu o actiune similara a politistilor italieni, gruparea avand membrii si in peninsula Italica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-