Published On: mar, Iul 9th, 2013

Turneul omagial de minifotbal “G-ral Mr. Grigore Constantinescu” si-a desemnat castigatorii

toti* Aceasta a fost cea de-a V-a editie a turneul omagial de minifotbal “G-ral Mr. Grigore Constantinescu” * G-ral maior de politie (PM) Grigore Constantinescu a fost seful Inspectoratului de Politie Judetean Braila, intre anii 1990-1993 *

In perioada 4- 7 iulie 2013, la Braila, s-a desfasurat editia a V -a a Turneul omagial de minifotbal “G-ral.mr. de politie (PM) Grigore Constantinescu”, organizat de Inspectoratul de Politie Judetean (I.P.J.) Braila.

La campionat au participat 13 echipe de la inspectoratele de politie judetene Galati, Buzau, Ilfov, Constanta, Vrancea si Braila cu doua echipe, inspectoratele de jandarmi judetene Arad, Brasov si Braila, Penitenciarul Tichilesti Braila, Baza de Reparatii Nave Braila si Politia Locala Braila.

cupeleEchipa castigatoare a fost cea a Inspectoratului de Politie Judetean Buzau. Locul al II-lea a fost castigat de ecipa I.P.J. Galati, locul al III-lea, echipa I.P.J. Ilfov si locul al IV-lea, echipa I.P.J. Constanta.

Echipa I.P.J. Braila s-a clasat pe locul al V-lea, iar a ASE “Dinamo” Braila, locul al VII-lea.

La finalul competitiei, castigatorii au fost felicitati de organizatori si au primit din partea acestora premii care au constat in trofee, cupe si diplome pentru “Fair-Play” (I.J.J. Arad), “Cel mai bun portar” (Constantin Lucian- I.P.J. Braila), “Cel mai bun jucator” (Ilie Nicusor- I.P.J. Galati), “Cea mai spectaculoasa parada” (Vilceanu Ionut- I.P.J. Ilfov), “Golgeterul turneului” (Cristea Iulian- I.P.J. Constanta) si “Cel mai frumos gol” (Mazilu Andrei- I.P.J. Buzau).

Comentarii

comentariu

About the Author

-