Published On: joi, Iul 18th, 2013

Turneu international pentru nationala mica de handbal

Share This
Tags

nationala de tineret* Nationala de tineret a plecat astazi spre Franta *

Echipa feminina de tineret, la handbal a plecat astazi spre Franta acolo unde participa in urmatoarele zile la un turneu international. La competitie participa reprezentativele Frantei,  Norvegiei si Rusiei.

Elevele antrenate de Popa Sevisteanu si Cristian Preda vor disputa primul meci maine, 19 iulie, de la orele 15.00 cand vor juca in compania Frantei.

Sambata, 20 iulie Romania va intalni de la orele 17.00 reprezentativa Norvegiei, urmand ca in ultima zi de turneu, duminica 21 iulie sa intalneasca echipa din Rusia, meci care va incepe la orele 11.00.

Echipa nationala de tineret, la handbal feminin a mai sustinut un turneu de pregatire in Ungaria la Godollo. In cadrul tuneului tricolorele au ocupat pozitia a treia, inregistrand o victorie si doua infrangeri. Andreea Pricopi de la Corona Brasov a fost desemnata cea mai buna jucatoare a turneului.

Braila este reprezentata la echipa nationala de tineret de trei handbaliste, respectiv Gabriela Perianu, Lacramioara Stan si nou venita Nicoleta Safta, dar si de antrenorul principal Cristi Preda.

Dupa turneul din Franta tinerele handbaliste vor avea in perioada 22-30 iulie un stagiu de pregatire la Poiana Brasov urmand ca in perioada 1 -14 august sa participe la Turneul final al Campionatului European de Tineret care are loc in Danemarca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-