Published On: mie, Iul 10th, 2013

Tragedie in familia Nicolae. Fiul patronului de la Cyclon Tech si-a luat viata

Andrei Nicolae-WATERAndrei Nicolae, fiul patronului de la Cyclon Tech, a fost gasit in aceasta dimineata mort. Tanarul in varsta de doar 31 de ani, a fost gasit decedat chiar in biroul sau.

De Andrei nu a mai dat nimeni de aseara. La telefon nu raspundea si nimeni nu stia unde este. Tatal sau s-a dus la birou sa il caute si cum usa era inchisa a realizat ca ceva grav s-a intamplat. A spart usa si si-a gasit fiul intins la podea, fara respiratie.

Andrei si-a curmat viata chiar in biroul sau, de la depozitul firmei din Portul Braila. Criminalistii sositi imediat la fata locului au verificat atat biroul in care a fost gasit tanarul cat si masina acestuia. Andrei avea o relatie stabila cu Ana Maria si urmau sa faca nunta in octombrie. Acesta era singurul copil al familiei Nicolae iar parintii acestuia sunt devastati, si-au pierdut peste noapte unicul copil, la numai 31 de ani, un baiat care era lumina ochilor lor si pentru care munceau din zori si pana in noapte.

Andrei Nicolae1Zeci de prieteni au lasat deja mesaje pe pagina sa de Facebook: “Ramas bun drag prieten! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace!”, “ Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Condoleante familiei! “. De asemenea in descrierea facuta de mult, chiar de el pe site-ul de socializare, acesta scrie: “Cred, in Dumnezeu. Intr-un om care mi-a schimbat tot, si viata….si pe mine. Cred in spirit de echipa, desi sunt foarte putini oameni care cred cu adevarat asta, cu toate ca multi o afirma. Cred ca nimic nu se rezolva cu scandal, desi am fost obligat sa rezolv lucruri in viata mea pe tonuri ridicate. Cred ca sunt un barbat luptator desi sunt oameni care, ca prin minune, au rezolvat totul in viata fara atat travaliu, ca mine”.

Trupul tanarului este depus la Catedrala, iar inmormantarea are loc maine, la Cimitirul Sf. Constantin la orele 11.00

Comentarii

comentariu

About the Author

-