Published On: mie, Iul 3rd, 2013

Teodora Naidin, aur la campionatele nationale de Judo

Teodora Naidin judo* Catalina Varvaruc vicecampioana mondiala la U13, categoria 48 kg *

In weekend-ul trecut, la Arad a avut loc campionatul national de judo, categoria U13.

Concursul a reunit peste 350 de sportivi si sportive, din toate zonele tarii. In competitia echipelor s-a impus Euroregiunii Muntenia atat la masculin cat si la feminin.

Braila a fost reprezentata de sportivii de la CSM si acestia s-au intors cu 4 medalii, una de aur si una de argint in concursul individual si doua de bronz in cel pe echipe.

Una dintre sportivele Brailei, Teodora Naidin a devenit campioana nationala la U 13, categoria 44kg. Sportiva este pregatita de antrenoarea Carmen Constantin si mai are in palmares o medalie de aur la ne waza si una de bronz la categoria de varsta U11.

Pe locul doi, la categoria 48 de kg s-a clasat Catalina Varvaruc, devenind astefl vicecampioana nationala. Aceasta este considerata a fi una dintre valorile celor de la CSM Braila. Sportiva mai are in palmares si o medalie de bronz obtinuta in 2012.

De asemenea sportivii braileni au mai obtinut doua medalii de bronz, Alexandru Simonfi urcand pe ultima treapta a podiumului la echipe, in concursul pe euroregiuni, acelasi loc fiind ocupat si de Naidin si Varvaruc pe euroregiunea sud-est.

Comentarii

comentariu

About the Author

-