Published On: lun, Iul 15th, 2013

SURSE: Reprezentantul Ford, Nelu Aioanei, audiat intr-un dosar de evaziune fiscala de 6 milioane de euro

ada motorsIn data de 9 iulie, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au demarat marti, de la primele ore, un numar de 166 de perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si in 26 de judete, printre care si Braila.

Potrivit DIICOT, prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la suma de 6 milioane de Euro, aferenta unei activitatii infractionale desfasurate pe o perioada de 7 luni. Perioada de savarsire a infractiunilor este insa mult mai mare, din 2009 la zi.

Procurorii fac cercetari fata de persoane cu atributii de conducere si angajati ai unei societati de asigurari, precum si fata de reprezentanti ai unor societati comerciale, care sunt suspectati ca au constituit un grup infractional organizat, in scopul obtinerii unor importante beneficii financiare, prin sustragerea de la plata taxelor si a impozitelor aferente unor drepturi salariale, conform unui comunicat al DIICOT.

Conform unor surse, la audieri a fost adus si cunoscutul afacerist brailean, Nelu Aioanei – reprezentantul Ford si proprietarul Adda Motors. In varsta de 50 de ani, Aioanei este de profesie inginer economist. Acesta a condus mai multe societati comerciale din Braila, printre care Adacool Service-service pentru aparatura electronica si electrocasnica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-