Published On: vin, Iul 26th, 2013

Stancu despre numirea politistului comunitar: “Pe asta si l-au dorit. Puterile noastre sunt limitate”

Share This
Tags

Gheorghe-Bunea-Stancu-30-2010 copyIeri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a vorbit despre numirea politistului comunitar Gheorghi Obreja in functia de prefect al judetului. La ceremonia de investire a fostului lider conservator este asteptat si Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si totodata presedintele PC.

Stancu a spus ca numirea lui Obreja tine de algoritmul politic din USL si ca era normal ca ACD sa aiba prefectul acolo unde primarul si presedintele Consiliului Judetean sunt PSD.

“Monitorul Oficial a consfintit ceea ce a fost zvon de vreo doi ani. Asta este, asta e viata, din pacate. Nu e de vina nici primarul, nici eu. Am mai explicat. Este o decizie a USL-ului acolo unde sunt primari si presedinti de o culoare politica ceilalti trebuie sa puna prefectul. Asta e propunerea lor, pe asta si l-au dorit. Am incercat si am facut ce am putut, din pacate puterile noastre sunt limitate”, a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Ziarul Infobraila a luat decizia de a protesta fata de decizia numirii lui Obreja in functia de prefect al judetului Braila prin inlocuirea  sintagmei “prefectul Gheorghi Obreja” cu “politistul comunitar Gheorghi Obreja”, in toate textele ce vor fi publicate.

Consideram ca aceasta numire a fost facuta in dispretul opiniei publice, tinandu-se cont doar de factori si conjuncturi politice.

Numirea vine dupa un amplu scandal mediatic care l-a avut in centru pe Obreja, cel care a incercat sa isi obtina statutul de functionar public angajandu-se ca politist comunitar in comuna brasoveana Tarlungeni. Schimbarea Mihaelei Marcu, unul dintre cei mai buni prefecti pe care i-a avut Braila, a fost adusa in discutie, imediat dupa ce fostul senator PP-DD, Mihai Danut a preluat conducerea Partidului Conservator Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-