Published On: vin, Iul 19th, 2013

Simionescu despre Necula: Are 3.700 RON salariu. Daca e performanta, e mai mult. Aici nu e cazul

Share This
Tags

protest cet net 2Primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu, a declarat ca directorul CET Braila, Stanel Necula are un salariu de 3.700 RON. Declaratia vine dupa ce Stanel Necula a spus, la protestul salariatilor CET de miercuri, ca situatia dificila a operatorului de termoficare vine din refuzul CLM si a primarului de a-si asuma o decizie politica, fiind o chestiune de “imagine publica”.

Simionescu a mai precizat ca in cazul unui manager, cheia este performanta: “La un manager daca e performanta e mai mult (n.r.. salariu), dar aici nu este cazul”.

La protestul de miercuri, directorul CET a declarat ca rezolvarea situatiei prin care trece societatea este “o chestie de imagine publica si de decizie politica”.

“Nu cred ca trebuie sa imi dau eu parerea de ce le e frica lor, trebuie sa ii intrebati pe ei. Asa e firesc. E o chestie de imagine publica si de decizie politica. Anumite lucruri trebuiesc asumate. Nu pot sa hotarasc eu chestia asta, dansii trebuie sa hotarasca”, a declarat pentru Infobraila, Stanel Necula.

De asemenea, Necula a tinut sa precizeze ca el nu conduce CET de ani de zile si nici ca nu vine cu bani de acasa, acesta punand pe masa discutiilor sedinta CLM din 29 iulie. In aceasta sedinta, directorul a spus ca va prezenta o informare cu privire la “situatia grava in care se gaseste societatea”.

Comentarii

comentariu

About the Author