Published On: mar, Iul 9th, 2013

Se striga adunarea si la HC Dunarea

* HC Dunarea Braila reintra maine la antrenamente *

Dupa o vacanta de o luna de zile, jucatoarele de la HC Dunarea se  vor reuni maine dupa amiaza. Acestea vor fi sub supravegherea antrenorului secund Alexandru Viorel, principalul, Cristi Preda, fiind plecat in cantonament cu nationala de tineret.

Fata de lotul din anul trecut, HC Dunarea striga adunarea fara stranierele care au evoluat in sezonul 2012-2013, respectiv, Kuridza, Shutska si Agatunovic dar si fara portarul Mirela Nichita care a parasit echipa de la malul Dunarii, semnand cu SCM Craiova. De asemenea nu mai face parte din lot nici veterana Liliana Craciun, aceasta incheind la inceputul verii contractul cu HC Dunarea.

La reunirea de maine vor fi prezente si doua dintre cele trei jucatoare transferate de HC Dunarea, respectiv Alina Czeczi si Ramona Farcau. Vor lipsi motivat maine, Gabriela Perianu si Lacramioara Stan care sunt plecate in cantonament cu lotul de tineret, alaturi de principalul de la echipa, Cristian Preda.

HC Dunarea se va reuni maine dupa-amiaza urmand ca de joi sa inceapa antrenamentul pe stadion. Fetele vor intra in sala abia la sfarsitul lunii august, cand lucrarile de reabilitare a salii se vor incheia.

“Maine vor fi prezente la adunare toate jucatoarele, exceptie facand cele care sunt la lot. De asemenea Adina Brot nu va face antrenament, aceasta urmand o perioada de recuperare dupa accidentarea din finalul sezonului trecut. Se regasesc in lot si doua dintre  cele trei achizii facute de club, respectiv Czeczi si Farcau, Lacramioara Stan fiind cu Perianu si Preda la lotul de tineret”, a declarat directorul de la HC Dunarea, Stefan Gheorghe.

Alexandru Viorel se va ocupa de antrenamentele celor de la HC Dunarea, insa pregatirea fizica a echipei va fi coordonata de profesorul Mihail Dumitru.

cantonament* Cantonamente si jocuri de pregatire *

HC Dunarea nu va sta decat o saptamana in Braila, urmand ca in perioada 17-27 iulie sa sustina un cantonament la Cheile Gradistei – Fundata. Antrenorii se vor axa in cantonament pe antrenamente de forta, factorul fizic si mai ales rezistenta.

De asemenea echipa va face si cateva jocuri pe iarba, jucatoarele vor exersat tehnicile de aparare dar si de atac. In cantonament va exista si un program de refacere cu sauna, masaj si piscina.

Dupa cantonament echipa se va intoarce la Braila, urmand ca in august sa sustina jocuri amicale, cel mai sigur cu HCM Roman. De asemenea in a doua parte a lunii august echipa va participa la un turneu amical tot la Roman.

In lotul celor de la HC Dunarea se vor gasi cel mai probabil si cateva junioare de la echipa condusa de Alexandru Viorel, printre care o amintim pe Diana Axinte, care a facut deja pasul la echipa mare. Conducerea celor de la HC Dunarea a precizat faptul ca in aceasta perioada se mai incearca aducerea unor jucatoare la echipa, insa pana in acest moment nu s-a stabilit nimic concret.

Lot HC Dunarea Braila:

Portari: Elena Voicu, Gabriela Dobre, Lacramioara Stan

Jucatoare de semicerc: Adina Brot, Andreea Barbos, Raluca Irimia, Alina Czeczi si Ramona Farcau

Linia de 9m: Alina Horjea, Gabriela Perianu, Bianca Esanu, Andreea Adespii, Ada Moldovan.

Antrenor principal: Cristi Preda

Antrenor secund: Viorel Alexandru

Preparator fizic: Mihail Dumitru

Kinetoterapeut: Rodica Girba

Comentarii

comentariu

About the Author

-