Published On: mar, Iul 9th, 2013

Sanctionati pentru transport fara documente legale

Share This
Tags

imagine politieIeri, la orele 15:00, politisti de la Sectia 4 de Politie Rurala Ianca l-au depistat in trafic, in comuna Mircea Voda, pe G.Marcel de 21 de ani, din municipiul Fetesti, judetul Ialomita, care transporta cantitatea de 200 kg de deseuri feroase, fara a detine documente legale de provenienta.

Acesta a fost sanctionat contraventional, conform Legii 12/1990 (republicata), cu amenda in valoare de 1.000 de lei, iar cantitatea de deseuri a fost ridicata in vederea confiscarii si predata unei societati comerciale de profil din orasul Ianca.

Tot ieri, la orele 17:45, politisti de la Biroul Ordine Publica au depistat-o in trafic, pe strada Grivitei, pe S.Felicia, din municipiul Galati, care transporta cu autoutilitara cantitatea de 787 kg de grau, fara a avea documente de provenienta, aceasta nefiind consemnata in certificatul de producator pe care il detinea.

Cantitatea de grau, in valoare de 700 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar conducatoarea auto a fost sanctionata contraventional, cu amenda in valoare de 1.000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-