Published On: mie, Iul 24th, 2013

Romania – Tunisia in primul meci de la CM

Share This
Tags

Romania-handbal-feminin1Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei va debuta in grupa D a Campionatului Mondial din Serbia de la Novi Sad, in perioada 6-22 decembrie. Primul meci al echipei conduse de selectionerul Ghoerghe Tadici este in compania reprezentativei Tunisiei, potrivit programului oficial al competitiei anuntat de forul international de profil (IHF).

Programul meciurilor a fost decis dupa negocierile dintre IHF, organizatori si compania detinatoare a drepturilor TV. Astfel, in grupa D, din care fac parte echipele Ungariei, Cehiei, Romaniei, Germaniei, Australiei si Tunisiei.

Celelalte trei grupe au urmatoarea componenta: Muntenegru, Franta, Olanda, Coreea de Sud, Republica Dominicana, Congo (grupa A, la Belgrad), Serbia, Danemarca, Brazilia, Japonia, China, Algeria (grupa B, la Nis) si Norvegia, Polonia, Angola, Spania, Argentina, Paraguay (grupa C, la Zrenjanin).

Primele patru clasate din fiecare grupa se vor califica in optimile de finala, meciurile fiind programate in 15-16 decembrie, la Belgrad si Novi Sad.

Partidele din sferturile de finala vor avea loc in 18 decembrie, in aceleasi locatii, iar semifinalele si finalele pentru medalii, in 20 si 22 decembrie, la Belgrad.

Programul partidelor – grupa D

7 decembrie:

Ungaria – Cehia

Germania – Australia

Romania – Tunisia (ora 20.15, ora Romaniei);

9 decembrie:

Tunisia – Ungaria

Cehia – Germania

Australia – Romania (20.15);

10 decembrie:

Cehia – Tunisia

Germania – Romania (18.00)

Ungaria – Australia;

12 decembrie:

Australia – Cehia

Germania – Tunisia

Romania – Ungaria (20.15);

13 decembrie:

Tunisia – Australia

Ungaria – Germania

Romania – Cehia (20.15).

Comentarii

comentariu

About the Author

-