Published On: vin, Iul 26th, 2013

Recuperarea cheltuielilor de scolarizare se va face prin executare silita anunta ANAF

Share This
Tags

ANAF BrailaIntr-un comunicat de presa, Directia Generala a Finantelor Publice Braila informeaza faptul ca, in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea 1, numarul 451 din data de 23.07.2013, a fost publicat O.M.F.P. numarul 966 pe 2013, privind aprobararea Deciziei Comisiei Fiscale Centrale numarul 2 din 2013.

Potrivit prevederilor acestui act normativ, organele fiscale nu calculeaza obligatiile fiscale potrivit prevederilor O.G.numarul 93 din 2003 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.  Exceptie se face in  cazul in care, prin titlu executoriu se prevede altfel pentru a se recupera cheltuielile de scolarizare cuprinse in titlurile executorii transmise din O.G. numarul 92 din 2003 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,  de catre institutiile publice.

Exceptiile acestui caz  sunt atunci cand  finantele total sau partial de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, dupa caz,  sunt finantate integral din venituri proprii  sau partial din bugetul local.

Aceste noi prevederi au intrat in vigoare la data de 23 iulie 2013.

Comentarii

comentariu

About the Author

-