Published On: lun, Iul 22nd, 2013

Primul turneu de pregatire pentru HC Dunarea

Share This
Tags

HC Dunarea netAsociatia Judeteana de Handbal Mures in colaborare cu DJTS Mures organizeaza la Sala Sporturilor din Targu Mures, Memorialului „Fostelor Glorii ale Handbalului Muresean”, competitie la care va participa si Dunarea Braila.

In perioada 2-4 august, HC Dunarea Braila va participa la un turneu de pregatire in Targu Mures. La aceasta competitie vor mai fi prezente echipele SC Muresul Targu-Mures, Szent Istvan Budapest, CSM Cetate Deva Trans, Bowling Sf. Gheorghe si SCM Pitesti.

“Vom incepe cu un turneu mai usor, zic eu, pentru ca vom intalni echipe care au jucat in esalonul inferior. Fetele lucreaza la forta in cantonament si mai ales rezistenta. Se vor intoarce din cantonament vineri si vor reintra la antrenamente pe stadion. In weekend-ul 2-4 august vom participa la un turneu international la Targu Mures, unde vom disputa primele meciuri de pregatire”, a declarat directorul clubului brailean, Stefan Gheorghe.

Jucatoarele de la HC Dunarea revin in Braila vineri, 26 iulie, urmand sa reintre la antrenatemente pe stadion, sala Polivalenta fiind inca in renovare. Dupa turneul international de la Targu Mures, HC Dunarea va mai participa la cateva meciuri de pregatire, primind invitatie atat de la Roman cat si de la Brasov.

Comentarii

comentariu

About the Author

-