Published On: lun, Iul 1st, 2013

Primul caz de frauda la Bac

examenele-bat-la-usa-incep-inscrierile-pentru-bacalaureat_9b3568bf64_thumb_630_380Conducerea liceului Liceului Dimitrie Bolintineanu din capitala a fost demisa, iar comisia de examen schimbata dupa ce subiectele la romana au aparut pe internet inainte de examen.

Ministerul Educatiei a raspuns prompt in acest caz printr-un comunicat de presa: “Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis, luni,1 iulie, ca urmare a perchezitiei realizate de o echipa a Politiei, la centrul de examen de Bacalaureat, din cadrul Liceului Dimitrie Bolintineanu, din sectorul 5, mai multe masuri:

1. schimbarea intregii comisii de Bacalaureat din centrul de examen, respectiv a tuturor celor 5 persoane, precum si a celor 32 de profesori – supraveghetori

2. eliberarea din functiile de conducere a directorului si a directorului adjunct ai Liceului Dimitrie Bolintineanu

3. eliberarea din functia de director, din cadrul Scolii Gimnaziale nr. 178, a persoanei care indeplinea si rolul de vicepresedinte al comisiei din centrul de examen Dimitrie Bolintineanu.

ISMB va numi, in cel mai scurt timp, o noua comisie la Liceul Dimitrie Bolintineanu, care va asigura toate conditiile pentru ca absolventii de clasa a XII-a sa poata sustine toate probele scrise din cadrul Bacalaureatului iunie – iulie 2013″.

Comentarii

comentariu

About the Author

-