Published On: mie, Iul 24th, 2013

Panturu la 48 de ani: I-am zis fetei mele sa munceasca in privat, cunosc cat de greu e la stat

Share This
Tags

Dumitru PanturuEdilul comunei Movila Miresii, PSD-istul Dumitru Panturu, implineste astazi varsta de 48 de ani. De 13 ani este primar si spune ca inca nu a obosit.

Panturu isi petrece ziua de nastere alaturi de familie, la Constanta, intr-o “fuga scurta” pana la mare. Despre concediu nu poate fi vorba, tinand cont de faptul ca primarul are in derulare o serie de proiecte pentru comunitate.

“Sunt la Constanta, mi-am luat cateva clipe de odihna si de maine, din nou la treaba. Ma intorc la munca, la primarie. Am lucrari incepute, sunt in reabilitare bisericile de la Movila Miresii si de la Esna, un proiect de 12 miliarde lei vechi. Fac si un teren de sport pentru copii, trotuare, doua parculete la Esna si Tepes Voda”, ne-a declarat Dumitru Panturu.

In plan profesional, edilul isi doreste sa realizeze toate promisiunile din campania electorala, pana la sfarsitul mandatului. In plan personal, Panturu asteapta ca fiica sa sa termine facultatea si sa se angajeze in sectorul privat, acesta fiind indemnul “gospodarului” comunei Movila Miresii.

“Vreau sa realizez tot ce le-am promis oamenilor, sunt un om de cuvant. Canalizarea este cel mai important proiect. Personal, imi doresc sa am sanatate, si eu si familia mea, si toti brailenii. Astept ca fiica mea sa termine Dreptul si sa se angajeze in privat, asta i-am zis eu, pentru ca stiu cat de greu e la stat”, a adaugat edilul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-