Published On: mar, Iul 30th, 2013

Pretul centrului comercial Armonia, in faliment, redus cu inca 30 de procente

Share This
Tags

armonia-retail-park copyCreditorii centrului comercial Armonia din Braila, in faliment, au scazut cu inca 30% pretul la care vor sa valorifice mall-ul, la 10 milioane euro, fara TVA, in condiţiile in care Volksbank, banca creditoare, are de recuperat 28 de milioane de euro.

Casa de Insolventa Transilvania -CITR,  lichidatorul judiciar al dezvoltatorului Red Project Three, intrat in faliment in anul  2011, a schimbat strategia de vanzare a proiectului Armonia Braila, dupa ce in primavara anului trecut nu a reusit sa gaseasca investitori dispusi sa plateasca 25 de milioane de euro pe proiect. Dupa mai multe licitaţii competitive organizate pentru vanzarea mall-ului cu o suprafata inchiriabila de 29.500 metri patrati, in toamna anului trecut CITR a trecut la vanzarea prin negociere directa, pornind de la acelasi pret.

Armonia Braila,cu o  investitie de 45 milioane de euro, a fost închis in vara anului 2009, iar firma Red Project Three, dezvoltatorul proiectului, a intrat in faliment. Proiectul Armonia din Braila a fost dezvoltat de gru­pul  RED Management Capital, condus de omul de afaceri Andrew Stear.Toate proiectele acestui grup fie au ajuns in insolventa, fie au falimentat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-