Published On: mar, Iul 23rd, 2013

“Prea rebel sa fii condus” – STOP drogurilor

Share This
Tags

droguriActivitatea “Moment de reculegere pentru victimele drogurilor” va incheia campania nationala, initiata de Agentia Nationala Antidrog “Prea rebel sa fii condus!”, ce s-a desfasurat timp de un an, scopul fiind de a constientiza riscurile consumului de droguri, dar si pentru a promova serviciile din sistemul national de asistenta.

Ideea principal a a activitatii este “Victimele consumului de droguri nu mai au prioritati, doar lumanari aprinse. Tu ce prioritati ai?” este un sincron efectuat in cele 47 de centre judetene pentru a se atrage atentia in legatura cu rezultate fatale sI irecuperabile la care se expune consumatorul.

De la debutul anului 2012, s-au inregistrat primele cazuri de urgente fatale la nivel national, asociate direct cu consumul de droguri si cazuri indirect asociate consumului de droguri.

Pe platoul Administrativ si Esplanada Dunarii, incepand cu orele 19:00, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog isi va desfasura activitatea. Sunt invitati elevii, tinerii, voluntarii centrului si ai altor organizatii. Vor fi distribuite material promotionale si vor aprinde lampioanele in memoria victimelor ucise de droguri, iar participantii vor purta tricouri si sepic cu semnele distinctive ale campaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-