Published On: mar, Iul 2nd, 2013

PPDD il acuza pe Basescu de implicare politica

basescu diaconescuPartidul Poporului – Dan Diaconescu isi exprima dezaprobarea fata de o noua incalcare a Constitutiei de catre presedintele Traian Basescu, care a incetat demult sa mai fie “presedintele tuturor romanilor” si a ramas numai presedintele unei parti din ei. Anume doar partea care il lauda.

Sambata, 29 iunie, fara sa tina seama de prevederile constitutionale care stipuleaza ca presedintele nu trebuie sa fie implicat politic in nici un fel de partid, Traian Basescu a participat la sedinta de constituire a Partidului Popular. Mai mult, la aceasta sedinta s-a discutat si statutul viitorului partid, iar Traian Basescu nu numai ca a asistat, dar a si avut pareri si observatii, pe care, de altfel, le-a si comunicat intr-o conferinta de presa tinuta alaturi de liderii viitoarei formatiuni politice.

Cei care astazi, alaturi de Traian Basescu, au anuntat intentia de a crea o noua formatiune politica, au declarat ca doresc sa inscrie viitorul partid “cat mai repede la tribunal, pentru a putea participa la alegerile europarlamentare”.

Suntem foarte atenti sa vedem in cat timp se va inscrie noua formatiune politica in Registrul Partidelor. Spre comparatie, pentru ca Tribunalul sa legalizeze Partidul Poporului – Dan Diaconescu, a fost nevoie de un an si jumatate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-