Published On: vin, Iul 26th, 2013

Politistul comunitar Obreja va fi investit prefect

Share This
Tags

politist comunitarSambata, incepand cu ora 11.00, la sediul Prefecturii va avea loc ceremonia de investire a fostului lider PC, Gheorghi Obreja, in functia de prefect al judetului Braila.

Viitorul prim-politist comunitar al judetului Braila a primit vestea numirii sale miercuri seara, cand decizia Guvernului a fost publicata in Monitorul Oficial.

Ziarul Infobraila a luat decizia de a protesta fata de decizia numirii lui Obreja in functia de prefect al judetului Braila prin inlocuirea  sintagmei “prefectul Gheorghi Obreja” cu “politistul comunitar Gheorghi Obreja”, in toate textele ce vor fi publicate.

Consideram ca aceasta numire a fost facuta in dispretul opiniei publice, tinandu-se cont doar de factori si conjuncturi politice.

Numirea vine dupa un amplu scandal mediatic care l-a avut in centru pe Obreja, cel care a incercat sa isi obtina statutul de functionar public angajandu-se ca politist comunitar in comuna brasoveana Tarlungeni. Schimbarea Mihaelei Marcu, unul dintre cei mai buni prefecti pe care i-a avut Braila, a fost adusa in discutie, imediat dupa ce fostul senator PP-DD, Mihai Danut a preluat conducerea Partidului Conservator Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-