Published On: Soare, Iul 14th, 2013

Politistii braileni au urcat pe podium la Campionatul de inot al MAI

Share This
Tags

7In perioada 9- 12 iulie 2013, la Braila, s-a desfasurat etapa finala a Campionatului de Inot al Ministerului Afacerilor Interne.

Competitia a fost organizata de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, impreuna cu Institutia Prefectului, Inspectoratul de Politie Judetean Braila, Inspectoratul de Jandarmi Judetean, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera si Baza de Reparatii Nave si in colaborare cu Federatia Romana de Natatie si Directia Judeteana pentru Sport Braila.

In competitie au fost angrenati 90 dintre cei mai buni sportivi inotatori din strucuturile M.A.I. din intreaga tara, cu varste curpinse intre 18 si 55 ani, lotul echipei Inspectoratului de Politie Judetean Braila fiind format din 7 inotatori.

Concursul s-a desfasurat pe categorii de varsta, respectiv, pana in 34 de ani, peste 35 de ani, feminin si stafeta.

Ca in fiecare an, inotatorii Inspectoratului de Politie Judetean Braila, care au concurat la diferite probe si categorii de varsta, au obtinut rezultate onorabile.

Locul I au obtinut urmatorii inotatori, referent Vasile Emanuela, la categoria 50 de metri liber feminin, cu varsta peste 35 de ani; inspector de politie Prioteasa Laurentiu (foto), cu varsta pana in 34 de ani, la proba 100 metri bras masculin; subinspector de politie Belciugan Angelo (foto), la categoria 100 metri liber masculin, cu varsta pana in 34 de ani; agent sef de politie Torcaciu Nicusor, la categoria 50 metri liber masculin, cu varsta peste 35 de ani.

2Tot pe locul I al podiumului a urcat si echipa Inspectoratului General al Politiei Romane (I.G.P.R. 1) la categoria 4x 50 metri liber masculin, cu varsta pana in 34 de ani, din care au facut parte subinspector Belciugan Angelo si inspector de politie Prioteasa Laurentiu, care au fost premiati de dubla campioana olimpica la inot, braileanca Diana Mocanu.

Locul al II-lea, la categoria 100 metri bras feminin, cu varsta pana in 34 de ani, a obtinut agent principal de politie Bucur Camelia si locul al III-lea, la categoria 50 metri liber masculin, cu varsta pana in 35 de ani, a obtinut agent sef adjunct de politie Vizireanu Victor.

La finalul concursului, castigatorii au fost felicitati de organizatori si au primit din partea acestora premii ce au constat in cupe, diplome si medalii.

Reprezentantii institutiilor organizatoare au primit diplome pentru ca s-au straduit si au reusit ca in acest an, pentru prima data, sa organizeze la Braila desfasurarea etapei finale a Campionatului de Inot al Ministerului Afacerilor Interne.

Comentarii

comentariu

About the Author

-