Published On: mar, Iul 2nd, 2013

Perle la Bac

bac-bacalaureat-proba-examen-300x199Traditia continua si in acest an. Profesorii care au examinat lucrarile elevilor la proba de Limba si Literatura Romana au avut parte de momente in care toate genurile literare se transformau in comedii.

Mai jos puteti citi doar o mica parte a “perlelor” cu care elevii au crezut ca pot trece examenul de Bacalaureat.

“Poetul avea o fixatia pe poza lui Ann pentru ca atuncea, in vechime nu era Facebook ca sa vada toate panaramele dezbracate pe toti pereti. Si ea perversa o lasat poza ei in vitrina la foto pe unde stia ca trece poetul.”

“Se uita cu jena la poza capului iubitei lui din vitrina la fotograf ca faceau misto baietii de la terasa de iel. Fotografia avea buzele surazatoare. Ia lasat-o iubita lui ca atunci cand este plecat cu treaba, el sa nu uite de fata ei.”

“Ann avea niste trasaturi de gen epic. Era epica. Sebastian era mai putin epic desi avea potential intrucat ii placeau pozele, dar e mai mult curentul liric”

“Jurnalul e mai putin bun cand la 16 ani mama gaseste scrise lucruri personale, ca am luat bataie s-au de ce fete imi place”

“Un jurnal e bine sa ai ca sa vezi cat de prost erai in trecut si cate fete ti-au mancat bani”

“Jurnalul e acel ceva pe care il uiti in banca la scoala si un coleg il gaseste si il citeste si te compromite”

“Eminescu mintea in poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet in relatiea ce nu era el, nu era adevarat ca am vazut si la televizor ca mergea si prin locuri necurate si ca a murit de sifilis”

“Modelul meu in viata este Gigi Becali, in afara de faza cu puscaria”

“Catalin Botezatu este un model in viata pentru orice fiinta pentru ca el ia fete din viata reala si le duce si le imbraca la Bucuresti si pe unele chiar mai adanc in Europa”

“Pe langa modelul meu in viata eu am si modele in viata, care sunt animatoare, cu care ma inteleg bine, cu unele merg chiar la strand, cand nu sunt obosite noaptea dupa dans. Au o viata buna, deci asa vreau sa ajung si eu ”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-