Published On: lun, Iul 1st, 2013

GBS: “Doar medicii vor avea parcarea gratuita la spital”

locuri-parcare 1Numarul mare de autoturisme din municipiul Braila ar putea fi o sursa constanta si destul de frumoasa pentru bugetul local. Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu considera ca numarul parcarilor cu plata ar trebui sa creasca, in special in incinta institutiilor publice.

Spitalele din municipiu sunt primele vizate in ceea ce priveste parcarile cu plata. Presedintele CJ a declarat ca ar fi bine ca aceasta taxa sa creasca in functie de timpul pe care il ocupa autoturismul in incinta unitatii sanitare.

“Ar trebui sa ne gandim la o varianta. Medicii sa aiba gratuitate la acest serviciu, insa restul ar trebui sa plateasca. Nu este obligatoriu sa mergi cu masina la servici. Exista si mijloace de transport in comun si dupa cum stiti, situatia lor nu este foarte buna. Am putea astfel sa ajutam si la bugetul lor”.

In Braila, la momentul actual sunt inregistrate in jur de 80 de mii de autoturisme. Suma care ar intra in bugetul local, de pe urma parcarilor, ar putea fi una destul de consistenta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-